Trodde att jag skulle dö (triggervarning)

Hallå där ute. Jag fick världens migrän i torsdagkväll. Hade så ont i huvudet och var så illamående, att jag trodde jag skulle dö. Ringde min mamma och grät över det, samtidigt som jag var så rädd att jag skulle dö.

Mamma fick veta mina symptom som var yrsel, illamående (kändes som om jag skulle kräkas), hade så ont i huvudet som jag aldrig tidigare hade haft.

Igår när jag vaknade var det som bortblåst och jag mådde hur bra som helst. Ja, tills jag skulle böja mig ner och ta på mig ytterskorna. Ja, då kom den där vidriga yrseln igen, i liten skala tack och lov. Fick ändå vila hos mina föräldrar, för att komma igen och dricka lite Cola mm. Nu i morse var allt så bra, jag mådde så bra och kände att jag hade fått bort denna jävla migrän. Nej, efter att jag kollat nyheter i mobilen en stund, ätit frukost och kollat YouTube på surfplattan, så gick jag till sängen för att spela lite på surfplattan. Hur länge jag spelade, förtäljer inte historien. Därefter lade jag mig för att sova 35 minuter. När jag nu vaknar är jag ganska så illamående och känner mig rätt så eller inte rätt så, men yr i skallen. Inte så mycket, men ack så att det känns i alla fall och illamående på det.

Det här får inte hålla i sig i flera dagar, det pallar jag inte. Tog i alla fall en Alvedon på torsdag kväll och gick till sängen, men klev upp många gånger eftersom jag trodde att jag skulle spy. Det kändes som det. Tack och lov gjorde jag inte det. Senast jag kräktes var matförgiftning i Thailand för många år sedan, minns dock inte när.

Min mamma sa rätt tidigt att det är migränhuvudvärk jag har råkat ut för. Hade det som barn också, tydligen. Ingenting jag kommer ihåg dock. Tur det inte är så ofta jag har den här skiten, eftersom jag blir så trött, yr och illamående i flera dagar efteråt. Tack, men nej tack. Det värsta var att jag kallsvettades, var för varm och sedan för kall, men ändå för varm för att ha täcket på mig i sängen.

Jag kanske har ärvt min farmor i detta? Hon hade mycket migrän då hon var ung har hon berättat då hon levde.

  • Annat
  • 42 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

Migränhuvudvärk är inte kul, är själv drabbad då och då. Min farmor hade det också och min dotter. Som tur är går det ju alltid över till slut och det är ju inget man dör av. Men det måste vara jobbigt att ha den här dödrädslan som du tycks ha..tur att du har mamma som kan lugna dig.

mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag har bara rädd, för att jag aldrig har känt så här vad jag kommer ihåg. Jag vet att jag inte kommer att dö men jag kände så verkligen och har aldrig i mitt liv känt så här förr

nouw.com/mynameisjossan