Trevligt hos goda vänner

Igår åkte mamma och jag ut till min bästa vän och hennes man. Vi blev båda bjudna på god lunch. Efter lunchen, så stannade jag kvar hos dem.

Vi åkte senare på kvällen iväg för att bada i ett ställe i närheten. Jag var i ganska länge och njöt av svalkan. Så himla skönt att bada. Senare på kvällen spelade jag och min kompis kinachack. Jag har aldrig spelat det, vad jag minns. Fick hjälp med reglerna och lära mig.

På morgonen, efter att jag ätit frukost så gick jag och min vän till badplatsen, för en promenad. Ingen av oss badade, kan tilläggas.

Min kompis man fick ta hand om och försöka bli av med myrorna som även börjat ta sig in i stugan. Stora svarta myror. De fick tips av en granne om kanel, salt, ättika och själva använde de myrmedel. Hemskt att ha de där stora myrorna inne i  stugan, de kröp på lister, i diskbänken och på väggarna. Fy tusan.

Efter att vi ätit lunch, så skjutsade de hem mig. De hade ärenden hemåt själva också. Nu lägger jag i min varma lägenhet och håller på att svettas halft ihjäl av värmen.

Gillar

Kommentarer