Tredje dagen

Mobilblogg, Dagbok, Fritidsbilder, Jag och min ledsagare, Karantän från jobbet 2020

Hallå, hallå. Är det du?

Idag har jag varit med min ledsagare och äntligen hittat dit vi skulle, nämligen till Snägden-stugan. Du kan läsa om hur det gick för oss att hitta stugan förra gången, här.

Varför skulle vi leta reda på stugan? Jo, det är för att min ledsagare hade varit där med sina föräldrar då hon var 6 år ungefär och ville se stugan igen. Vi köpte med oss rostbiff, potatissallad, mjukt tunnbröd och lite sådant. Min ledsagare hade med sig fyra kokta ägg, flingsalt, termos med varmt vatten och tepåsar till mig. Jag hade med mig hennes kaffepulver från förra gången vi var iväg.

Vägen vi gick var väldigt stenig, gropig och osv. Jag tycker det var svårt att gå, eftersom det får mig att väldigt fort tappa energi och ork. Jag fick gå på ändå och det blev ju bra till slut. Min ledsagare sa till mig att det är bra att gå på ojämnt underlag, eftersom det är bra för balansen.

Man kan säga att det är tredje dagen jag tränar idag. Hi Intervall i onsdags, träning på att dansa med min egen kropp som rörelser på mitt Nintendo Wii igår, även promenad med min pappa och fotografera på dagen. Sedan detta idag med min ledsagare. Nu är det välförtjänt vila som gäller.

Man kan förstå varför det är så knöligt och jobbigt för mig att gå här

Någon hade lämnat ett hemmabygge av någon kälke här

Här är en parkering för snöskotrar

Här visste vi inte hur nära vi hade till stugan, men det var bara uppförsbacke

Det här var en tråkig stuga att se. Ingenting var öppet, det var bara jag och min ledsagare där

Kanske att detta är säsongens sista snöfläck?

Älgtorn med tak

  • 70 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229