Träning med gruppen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll har jag varit på ett träningspass med Korpen här i Timrå. Det var riktigt roligt och inte så jobbigt som jag trott när jag skulle böja på benen och göra små gnuggisar. Annars brukar jag tycka att det är riktigt jobbigt, men inte nu eftersom jag kört Ring Fit Adventure på mitt Nintendo Switch 4 gånger på en vecka, vilket jag tycker är himla bra. Det var svettigt ändå under dagens pass, men jag orkade mer än förr kändes det som.

Jag kommer inte sluta med varken träningen med Korpen eller Ring Fit Adventure, bara det att jag inte kör varje dag. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Vi fick springa runt i gympasalen, göra armhävningar, plankan, kissande hunden, höga knän, snabba fötter, huvud axlar knä och tå, snurra runt, situps och fler övningar jag inte kommer ihåg namnet på.

På slutet efter stretchingen får vi lägga oss på vår träningsmatta och slappna av i 2 minuter med avslappnande musik. Vår ledare säger till när två minuter har gått. Då får vi röra på tårna och fingrarna, sedan sträcka på oss allt vad vi kan, så vi blir extra långa. Därefter rullar vi ihop oss till en liten köttbulle med knäna mot magen. Sist men inte minst, så gungar vi försiktigt från sida till sida som en köttbulle, från höger till vänster, rullar till ena sidan och sätter oss upp.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Nu kommer restriktionerna att ändras från och med onsdag, så vi får se hur många vi får vara på passet framöver. Det kommer i alla fall att fortsätta vara så att man får boka plats via hemsidan. Man kan ju inte vara för många personer i en liten gympasal, så man får trängas och inte kan röra sig när man gör övningarna man ska göra. Allt återstår att se framöver.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet.

Vill du ha en app att boka in dig på pass med, istället för att behöva logga in på hemsidan varje gång?

Laddar ner appen Zoezi för Android här (hittas inte om man söker i Play butiken) eller sök Zoezi Android via Google.

Laddar ner appen Zoezi för iPhone, iPad mm genom App store här eller gå in på App store och sök Zoezi för att hitta appen.

Vårterminen pågår fram till 15 maj.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träningärskönt #träningsdag #träningsinspiration #gympa #gympasalen

Gillar