Träning med allergi

Hallå där alla glada och mindre glada personer!

Idag var det träning på schemat igen. Jag var med min grupp. Ledaren sa att vi är nästan 30 pers där idag, vilket kändes toppen tycker jag. Jag gjorde så gott jag kunde och svettig som jag vet inte vad var jag också när det var klart.

Väl där inne fick jag panik, men låtsades inte om det. Jag hade svårt att andas på grund av parfym. Det är en som tränar där, som använder parfym. Det luktar riktigt mycket av personen, vilket jag inte gillar och inte min allergi heller.

Jag kände hur jag fick panik av att det var svårt att andas. Kändes som jag skulle kräkas. Jag tänker för mig själv när jag kände det där "snart kräks jag" och det var liksom 10 minuter kvar av passet. Jag tänkt "jag måste stå ut, det ser konstigt ut om jag går nu när det inte är slut på passet". Sagt och gjort, jag stannade kvar.

Snabb därifrån var jag också eller rätt så snabb efter passet.

Min ledsagare var förkyld, så jag gick själv på passet. Det gick bra för mig och jag klarade det bra den här gången också. Ja, skam den som ger sig. Har insett att det inte är så farligt att vara på dessa pass utan Annika som min ledsagare heter. Jag klarar det, bara jag vill och det ville jag tydligen. Det känns skönt efteråt, när man gjort det man ska och fasat för.

Gillar

Kommentarer