Träning igen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag tränat Ring Fit Adventure igen, vilket är himla kul. Det känns inte alls att tiden går, att jag tränar. Det är bara kul att köra och tävla mot mig själv, vad gäller att komma högre och högre i nivå och köra det där äventyret. Där tycker jag verkligen att Nintendo kommit med någonting bra och vettigt att investera i. Är nu inne på dag 4 av träning med denna. Kör inte varje dag, eftersom jag med mitt atopiska eksem inte bör duscha varje dag.

Jag trodde aldrig att jag skulle tycka det var så här roligt, att jag vill köra flera dagar i rad eller i alla fall flera gånger i veckan. Det brukar vara nyhetens behag hos oss alla. När vi väl köper någonting, så är det kul till en början, men sedan lessnar man och allt blir liggande för att skräpa någonstans. Jag själv tror inte att det här kommer att skräpa för mig, det känns redan nu att jag inte tycker det är lika jobbigt att gå långt ner på huk eller vad det heter. Det kommer vara värt att se på lång sikt hur man förbättras vad gäller både kondition och styrka mm.

Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar