Träning igen

Hallå där ute. Ikväll var i 16 stycken på passet, om man räknar med de två ledarna vi har. Det var himla kul faktiskt, men väldigt svettigt. Vi körde på som bara attan kändes det som.

Jag är dyngsur av svett och behöver ta mig en rejäl dusch efter att ha hoppat, armhävningar, springa, plankan och gud vet allt vad vi gjorde. Jag är totalt trött och slut i hjärnan, men det har jag varit hela dagen ändå känns det som.

Skönt att den lilla träningshandduken är upphängd på tork, den jag brukar torka svetten ur pannan med under passets gång.

Det härligaste tycker jag, det är när passet är slut och man kan känna sig stolt över att ha gjort någonting bra.

När vi har avslappning 2 minuter, då är det svårt att inte tänka på någonting tycker jag. Särskilt idag, när jag har haft många tankar på lite av varje i hjärnan. Ingenting som stör eller är jobbigt på något vis, bara ändå liksom.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen var det inget öppet hus denna termin, där man fick prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi har började 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer