Träning i över 40 min

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det fortfarande är med mig.

Just nu har jag precis tränat klart efter ett riktigt jobbigt pass vill jag lova. Du kommer att få se allt jag gjorde. Det var så himla jobbigt att jag höll på att ge upp i slutet, men kände att jag inte kunde ge upp och då gjorde jag inte det. Körde på så gott jag kunde. Bossen på värld 3 var helt omöjlig att klar av, när jag var slut och trött i armarna innan jag började köra, eftersom jag tränade armarna precis innan i ett sjukt jobbigt pass.

Jag körde både äventyr och lite annat som jag tycker passade mig. Började dock inte med äventyr.

Jag körde annat också i 17 minuter typ, men vet inte om det räkas in i detta eftersom jag körde det utanför själva äventyrsdelen.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Om du är i valet och kvalet om du ska köpa en Ring Fit, så tycker jag att du verkligen ska satsa på en sådan. Jag själv tycker det är himla kul och ett bra sätt att få in mer träning i vardagen. Har du inte varken tid eller lust att ta dig till ett gym eller gå ut för att promenera, så är detta perfekt. Jag kör typ varannan dag, när jag inte är på träning med Korpen, där jag kör medelgympa på måndagar och vattenträning (vattengympa) som kör igång 22/2. Tränar jag med Korpen, då brukar jag de dagarna låta bli att träna med Ring Fit eller träna lite lättare, om jag mot förmodan tränar med ringen.

Det är en god investering att skaffa en ring och köra såhär, eftersom det i mitt tycke inte känns som om jag tränar någonting i den bemärkelsen, även om jag blir svettig. Det känns bara kul med allt man får uppleva i spelet, alla fiender man ska försöka besegra om man kör äventyr mm. Jag tycker inte heller att det där med tiden är ett problem, jag kör bara på och tänker inte så mycket eller tittar på klockan för att se hur lång tid jag har kvar. Vad jag vet finns det ingen klocka i spelet, som gör att man ser tiden man tränar. Vill man hålla koll på tiden, så får man kolla på annat vis själv, utanför spelet. Jag kör bara på och ser jag när jag är klar tiden och tycker för min egen del att jag kört för kort stund, då är det bara för mig att köra vidare. Om du stänger av spelet när du tillexempel är inne i äventyret och går in igen vid ett senare tillfälle, så fortsätter den att räkna tid, kalorier mm från där du senast slutade. Ja, förutsatt att du går in där igen samma dag och kör igen, så plussas det på mer tid, kalorier mm till ditt slutliga resultat för dagen. Det räknas på nytt från 0 dagen efter, om du förstår och fortsätter inte från gårdagens resultat.

Idag har jag kört en hel vecka med detta Ring Fit adventure, om man räknar ihop alla dagar.

Hur många dagar du har tränat i spelet, det räknar den ihop åt dig själv. Det görs varje gång du använder spelet. Jag har inte samma dagar på äventyr som det andra jag kört. Det beror på att jag började äventyrsdelen tidigare än den andra, eftersom jag från början inte förstod mig på hur jag skulle göra där med den andra delen i träningen man kan använda sig av.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar