Träning i ca 1h

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Förlåt för inget inlägg idag, förrän nu. Det är för att jag först sov ett tag efter frukost och sedan spelade lite Ring Fit i nästan en timma, mer exakt 55 minuter och 14 sekunder.

Jag kände verkligen inte att jag kunde springa på stället idag, för att få min figur att springa i spelet. Det kändes som om det var sjukt längesedan jag körde detta spel och ville verkligen vara på topp idag, men så blev det tyvärr inte. Det kändes som om jag bara sprang på stället i sakta mak och att min figur inte kom framåt alls, men så var det inte, när jag kom in i det och såg att hon sprang supersnabbt på vissa ställen och andra inte. Det kanske inte var mig det var fel på ändå? Vem vet?

I alla fall så var det skönt att komma igång igen med träningen, men det kändes som om tiden i verkligheten gick fortare än tiden jag tränade i spelet. Det kändes som om det gick i snigelfart. Även om jag höll på med spelet längre i verkligheten, så var det bara lite mindre än en timma som jag tränade i spelet. Det kändes inte så bra ändå tycker jag. Jag måste komma tillbaka till spelet igen och köra på som förr.

Jag har ändå inte legat på latsidan helt, eftersom jag varit med på några av passen med träning med Korpen i Timrå också, även om jag inte spelat Ring Fit Adventure på ett tag. Senast var 13/3, vilket är 26 eller 27 dagar sedan, beroende på hur man räknar eller har jag helt fel?

Det som hände var att jag fick in något Assist mode när jag spelade, som jag fick krångla med att få bort. Först Google, där jag inte hittade hur jag skulle göra. Då kom jag på att jag kunde gå in på YouTube och titta där. Då hittade jag hur jag skulle göra, vilket var skönt. Jag grämde mig så himla mycket hur jag skulle få bort det där. Behöver du också hjälp med att veta vad Assist mode är och hur du kan använda det? Klicka här för video.

Som du kan se, så sprang jag inte jättemycket idag. Lade mitt fokus på annat, även om jag tycker det är kul att springa på stället i spelet och utföra det man ska göra.

När jag tränar med Ring Fit, så känns det inte som om jag verkligen tränar. Jag gör ju mina övningar och så vidare, men det känns mer som om jag spelar ett spel med kroppen som motstånd. Jag tänker inte - Nu ska jag träna. Nintendo har gjort detta till en rolig grej, där jag inte ser det här som att rör på mig. Jag rör på mig, bygger styrka, rörlighet mm, det är jag medveten om. Ändå känns det här inte ett dugg som någonting jag tycker känns jobbigt att utföra, det är mest bara kul. På frågan om jag tycker du bör skaffa spelet Ring Fit Adventure med tillhörande Ring och leg strap till ditt Nintendo Switch eller Switch OLED, så är det ett glasklart ja på den frågan.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Nu ska jag ta mig en dusch och göra annat. Man blir svettig när man tränar, i alla fall blir jag det.

Hoppas att du får en fortsatt fin lördag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #nintendoswitch #nintendo #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsmod

Gillar