Träning ca 52 minuter

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag kände jag bara att jag behövde köra lite Ring fit Adventure, eftersom min pappa var iväg på sitt håll och tränade. Jag kände att jag inte kunde vara sämre än honom, så jag körde igång jag också.

En liten stund efter frukost körde jag igång med min träning. Jag blev riktigt varm och svettig, men det är det värt anser jag. Den där ringen gör att jag får träna med övningar jag normalt gruvar mig för att utföra i grupp med andra människor. Här i spelet är det ingen som dömer mig för hur jag ser ut, vad jag gör eller hur jag utför de övningar jag ska göra. Det är bara att köra, vilket verkligen är toppen. Jag är så nöjd att jag köpte spelet och unnade mig, eftersom jag tycker det är kul att hålla på med den sortens träning. Det känns inte ens att jag tränar eller jag tänker inte på det som så, det känns mer naturligt att spela ett spel samtidigt som jag gör träningsliknande övningar. Helt perfekt för mig och det bästa är att jag som inte riktigt gillar att lämna hemmet för att promenera eller liknande, har en perfekt anledning för att stanna inomhus utan att känna dåligt samvete för det.

Skulle jag rekommendera dig att skaffa en Ring Con och spelet Ring Fit Adventure? Ja, alla dagar i veckan skulle jag rekommendera detta spel, eftersom jag själv tycker det är himla kul och ett sätt att få en person som mig som har svårt att ta mig för saker, att träna i hemmet.

Jag tränar nu 2 gånger i veckan med Korpen i Timrå också, men detta kan jag göra utöver träningen med gruppen i Korpen.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Hoppas att du får en fortsatt fin skärtorsdag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #nintendoswitch #nintendo #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsmod

Gillar