Träning ca 24 minuter

Hallå där ute i en berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag hade jag ingenting för mig, så jag körde 24 minuter och 49 sekunder med Nintendos Ring Fit Adventure för Nintendo Switch. Det var himla skönt att få det överstökat. Jag har inte tränat på länge, så det blev lite trögare mot slutet med dålig energi eller lågt på energi kanske det heter? Benen blev bara så trötta, jag tyckte att jag tog i mycket, men det hände ingenting när kvinnan i spelet skulle springa. Det kändes som om jag tog i värsta mycket, men det kunde jag nog inte ha gjort kanske?

Nåväl, det blev en liten träningsrunda i alla fall. Även om jag hade ont i höger axel och inte hade någon energi i armarna, så körde jag ändå. Det där med ont i höger axel kommer från när jag valde att sova i fotändan i natt och armen var som en död fisk, bara hängande ner. Att axeln blev ond får man ju räkna med där, eftersom man inte får något stöd. Ja, du fattar nog hoppas jag.

Varför tycker jag att du ska satsa på en Ring Fit Adventure, om du tränar? Jo, det beror på att det inte känns att jag tränar. Jag tänker i alla fall inte så mycket på att tiden går, att jag gör någonting sådant som att röra på mig. Det jag tänker bara på är att jag spelar tv-spel, ingenting annat. Att jag blir svettig och rör på mig, det är en annan sak som jag anser positivt i det hela.

Vore jag du, då skulle jag satsa på en sådan ring. Ja, om jag vore tveksam ifall det vore någonting för mig att satsa på. Jag var själv aldrig tveksam om detta med Ring Fit var någonting för mig, det var andra i min närhet som var mer tveksamma, men ack så fel de hade. Den här ringen har jag kört med 10 dagar nu.

Jag brukar inte träna med denna ring varje dag, men så ofta jag orkar, känner mig pigg, utvilad och inte är sjuk eller förkyld på något vis. Det är så det är med det, vilket gör mig glad.

Jag har inte varit på träning med min grupp på några gånger nu, så det är skönt att få komma igång med träning igen på något vis. Om än i liten skala. Jag upptäckte nu att jag inte tränat sedan 4/3, vilket är 9 dagar sedan. Över en vecka, för att vara exakt. En vecka och två dagar.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser. Här kan du se en video på vad Ring Fit Adventure är för något.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag och kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen. Nu ska jag dricka lite vatten och ta mig en behövlig dusch.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag

Gillar