Träning 1h med ledare

Hallå där ute. Hoppas att läget är på topp med dig, likaså det är på topp med mig. Har precis kommit hem från en kväll med ännu mera träning. 1h vattenträning (vattengympa). Det var lika kul som förra gången, men ack så jobbigt var det. Jag hade dock svårt att knyta den där korven till en kringla, så det fick jag hjälp med. Den där grejen som kallas för korv, heter egentligen flytorm eller vattenorm.

Jag satt faktiskt i bastun en lång stund och det var betydligt mycket varmare än det brukar vara där. Jag satt högst upp av tre etapper om man säger så. Skulle lätt kunnat sitta där en stund till, om jag fått chansen. Vi hade inte mer tid där, så det var bara att göra sig klar för att dra hemåt igen. Mina två vänner satt en snabb sväng i bubbelpoolen, vilket jag inte gör i dessa tider av pandemi.

Nu är jag knallröd i ansiktet och känner att jag är svettig i pannan. Jag eftersvettas sedan bastun alltså, vilket man kan göra.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu och bubbelpool. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Är du också sugen att träna i grupp?

För att minska smittspridningen var det inget öppet hus denna termin, där man fick prova på olika träningsformer, med olika gruppledare.

Terminen som vi har började 31/8 och slutar 6/12, vecka 49.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Gillar

Kommentarer