Träning 1h

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att allting är fint med dig, vilket det är med mig. Det som är det värsta med mig, det är min yrsel. Den kommer och går, men det är säkert ingen fara.

Ikväll har jag varit på träning med medelgympa på Böle skola i Timrå. Det var himla trevligt faktiskt. Hade först inte tänkt gå, på grund av yrseln men jag kände att jag vill gå i alla fall. Inte alls kul att vara hemma och inte göra någonting hela dagen, men så har det varit idag för mig, skönt att få komma ut en stund i alla fall.

Passet var slut lika fort idag som förra gången. Jag hann bara blinka, så var det över och det var dags att gå hem igen.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet. Ha gärna med en egen dyna. Handsprit finns på i alla fall medelgympapasset.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer