Träna med coach, 30 min!

Hallå där ute!

Ikväll har jag spelat Nintendo Wii och spelet "Get fit with Mel B", från 2010. Jag körde ett dance och blev totalt sjöblöt av svett efter ett pass med inräknat stretching på 30 minuter totalt. Spelet är inte så dåligt som man kan tro, när det är till en gammal eller i alla fall äldre enhet.

Jag har haft spelet i flera år, men inte spelat särskilt frekvent. Hemma hos mig har jag inte plats för att varken koppla in en spelenhet i min TV eller att hoppa och studsa runt. Det är då bra att jag kan göra det hos mina föräldrar, de har nämligen en tv och ett rum där jag kan hålla till.

Jag trodde ett tag att jag hade pajat den tv:n, men det visade sig att jag inte hade det som tur var. Jag kan alla fall få ljud på den tv:n, om jag är försiktig och inte höjer allt för högt. Då knastrar det bara i högtalarna när man hör ljud från dem, vilket jag har testat och vet.

Jag kommer faktiskt att fortsätta spela det där spelet, eftersom det gör mig svettig. Det måste ju ha någon fördel med att bli svettig när man tränar, tänker jag. Det är ju så att jag kan ha fel också, men vad tusan.

Gillar

Kommentarer