Träffat en liten sötis

Idag har jag gosat med Elsie igen, min systerdotter alltså. Hon är så gullig. Hon satt i min famn ett tag och jag fick mata henne. När hennes föräldrar hade saker att göra, så satt hon så lugnt och fint i min famn, medan hon höll i mitt pekfinger.

Jag hade med mig sushi som jag köpte igår. Jag köpte två paket med 15 bitar i varje, så idag åt jag en av lådorna som middag hos min syster med familj. Det var faktiskt mysigt att umgås med min syster och hennes familj.

Jag har varit på en resa och köpte en present till lilla Elsie. En mugg med Muminpappa på ena sidan och Snorkfröken på andra sidan. Köpt på flygplatsen i Helsingfors.

Bilderna har jag lånat online, hos Adlibris. Det är både fram och baksidan av muggen.

Spillfri mugg med handtag, Mumin Grå, Rätt Start

Varumärke: Rätt Start

Spillsäker mugg med handtag.

Den här fina muggen har två handtag och lock. I locket sitter en spill ej-ventil av silicon som gör att muggen kan hållas upp och ner utan att spilla. Ventilen kan enkelt tas bort och diskas.

När barnet växer, och inte längre behöver en spillfri mugg, tas ventilen bort så att barnet successivt kan träna på att hålla muggen rätt. Tids nog kan man tar bort locket helt, muggen är lika snygg att använda utan lock!

Tål maskindisk i övre hyllan. Tål uppvärmning i micro. (max 800W i 1 min).

Passar barn från 6 månader.

Tillverkningsmaterial: Melamine resin, silicone, Polypropene (PP)

Texten är lånad hos Adlibris. Du hittar två olika muggar här. Rosa pipmugg och grå pipmugg.

  • Dagbok
  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer