Träffat den nya personalen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Trött i hjärnan, men det är en annan sak.

Det var mycket nytt att ta in idag eller nytt kanske jag inte ska säga, men ändå är jag trött i hjärnan. Det var så att jag fick träffa den nya personalen som började jobba hos oss idag. Jättetrevlig person, lugn och förstående på ett vis jag uppskattar. Hon tog det väldigt lättsamt med mig, vilket jag gillar.

Annars idag har jag varit på Restaurang Saga med min kompis Cattis. Det var mysigt och trevligt.

Människan på bilderna är min kompis Cattis.

När jag som är en vanemänniska gick in till mataffären efter jobbet så var jag redan trött i hjärnan. Till råga på allt så blev jag ännu tröttare eftersom det möbelerats om i bland mejerivarorna filmjölk, mjölk, Risifrutti mm och ställt de laktosfria alternativen där de vanliga annars brukar stå. Jag kände bara att jag inte kunde bli förbannad eller så, men det tog energi av mig. Inte kunde jag heller ringa mamma eftersom hon jobbar och be henne komma för att hjälpa mig. Det fick bli så att jag blev arg inombords och letade de varor jag skulle ha, medan hjärnan redan var trött. Redan för mycket intryck och så omplacering i matvaruaffären. Detta fick hjärnan att bli tröttare än den var innan, även om den då också var trött. Bäst att bara ta det lugnt resten av kvällen och mysa framför min TV eller spela Nintendo Switch kanske? Får se vad jag känner för.

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar