Träff med min syster

Idag har jag varit moster ett tag. Den lilla flickan åt när jag kom och sedan var det bara för mig att lägga henne i vagnen, så tog hennes mamma på henne kläder och gjorde henne redo för att gå ut på promenad med henne. Jag följde med. Drog vagnen en liten sväng, men det var ingenting som jag vill göra igen. Jag gillar liksom inte det som är på handtagen, det kändes väldigt äckligt och konstigt.

Jag blev bjuden på lunch också i vårsolen och vi satt ute vid syrrans hus på framsidan, så flickan kunde sova vidare i vagnen. Hon sov ganska länge faktiskt. Ungefär i stort sätt hela tiden jag var där. Jag var där i 3,5 timma.

När jag gick hem, så tog jag en ytterligare en promenad på ungefär 3,9 km enkel väg och hem igen. Jag gick till NHK Arena där hockeylaget Timrå IK spelar sina hemmamatcher.

Funderar på att gå en till sväng, men jag får inte för mina föräldrar. De tycker att det räcker för mig idag. Jag kan till viss del förstå dem, men samtidigt är det kul att få fler steg på stegräknaren.

Min systerdotter blir 3 veckor nu på torsdag, imorgon alltså. Född 14/3.

Ingen jättebra bild direkt, men min syster fotade med sin mobil och skickade över till mig. Då skalades den ner, sedan har jag använt den på Instagram. Då sparar min mobil den i en mapp på telefonen och därefter laddade jag upp den till blogginlägget.

Gillar

Kommentarer