Tomten var på besök

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Har för ett tag sedan kommit hem från julfirandet med min syster, hennes två barn, en på strax 8 månader och en som blir 3 i mars. Min systers sambo hade sina föräldrar där medan våra föräldrar också var där. Jag och min syster har samma föräldrar, om det är oklart för någon.

Självklart blev det att jag, pappa och min systerdotter såg Kalle i år, min systerdotter såg faktiskt nästan hela, bortsätt från någon minut då hon ville gå till sin mamma. Hon kom lika snabbt tillbaka ändå.

Det var ju i år krögaren Tareq Taylor var julvärld hos SVT och tände ljuset bland annat.

Lilla julbordet eller lilla kanske det inte var, men mätt blev man och gott var det

Självklart kom tomten och gav några julklappar till barnen. Det var min systers sambo som var jultomten. Min systerdotter var lite blyg, men det var ingen fara om hon fick sitta i sin mammas knä. Det var första gången för henne att träffa tomten.

Det jag fick i julklapp var 2 böcker.

Båda böckerna är av Frida Boisen. "Berätta aldrig det här" finns att läsa som smakprov här. "Du är inte längre min dotter" finns att läsa som smakprov här.

Fick även ett par strumpor med motiv av Oscars Surströmming, eftersom jag är en älskare av surströmming och även en äkta norrlänning som man ju brukar kalla oss också. Det är kanske därför jag fick ett par sådana. Jag blev riktigt glad och kommer att använda dessa flitigt. Den jag fick dessa av ville själv ha sådana.

Tack så mycket alla inblandade för en jättefin julafton tillsammans som vänner och familj.

Hoppas att ni, mina kära läsare och följare haft en fin dag, oavsett ni firat eller ej. Ta hand om varandra, så hörs vi snart igen.

Gillar