Tips till dig

Jag kan tipsa dig om människor jag tycker att du ska följa på Instagram, men bara om du vill förstås. Jag tvingar dig inte till någonting och kommer inte göra heller.

Jag skriver personerna utan inbördes ordning:

Kalasklister: Hon har det tufft i sin familj med en don som både har hydrocefalus, cp-skada, knapp och diabetes typ 1. Hon och hennes man är riktiga kämpar. De får titt som tätt åka till sjukhuset med sonen som behöver vård och opereras mm. Du får en inblick i hur livet är för en mamma som också har en liten bäbis på snart 6 månader (5 i alla fall). Spana in och få en annan syn på saken genom hennes man också, han som är pappan till barnen Hauwkan

Lindamariie: Det är tjejen som gick från att vara journalist, till att bli författare och även göra sin egen grej, det hon brinner för. Det är att vara kroppspositiv, stå för allas lika värde, oavsett vem man är och hur man ser ut. Jag tycker verkligen du ska följa den här personen som bor tillsammans med sin sambo Emil Assergård. Den här kvinnan har sin egen tag på instagram för kroppspositivism #allastorlekarärvackra. Hon driver även kontot Allastorlekararvackra_ Linda är nöjd med hur hon själv ser ut och jag hoppas komma dit en dag jag också, då jag kan vara nöjd med hur jag själv ser ut. Linda svarar nästan alltid då jag skriver DM till henne. Henne vill jag inte förlora i mitt flöde.

Paulinelindborg: Den här kvinnan är en stor förebild för mig. Hon går sin egen väg och visar upp sin kropp, precis som den är. Hon är härlig, skriver roliga händelser, lägger ut positivt och har även svarat på mina kommentarer ibland. Det är kul att bara gå in och spana på det hon har i sitt flöde. Jag älskar det och skulle inte vilja vara utan henne i mitt flöde på något vis. In och följ bums, du kommer inte ångra dig.

Danskhelvetet: Ingen kan väl ha undgått Kammi Husum Rosenskjold. Jag har inte kunnat undgå henne, även fast jag är väldigt mycket äldre än henne. Hon gör liksom avtryck i min instagram och på YouTube. Jag gillar hennes kreativa sida och hon har alltid någonting för sig, vilket jag uppskattar. Senast hade hon sin egen klädkollektion, som sålt slut på nolltid liksom. Hur coolt är inte det? Sedan att hon ser ut att ha världens goaste hund, Anton. Ja, Kammi är hur bra som helst. In och följ hennes instagram, du blir inte besviken.

Margauxdietz: Det här är ingen nykomling inom sociala medier. Hon har varit med i Let's Dance i fjol och livesände sin förlossning via YouTube, så att hela världen kunde se. Hon driver en egen blogg, YouTube-kanal och har en himla söt son, vid namn Arnold. Hon och maken ska snart gifta sig, det vill du inte missa. In och följ en av de stora här i Sverige. Henne skulle jag inte heller vilja vara utan i mitt flöde, eftersom hon har en så söt son. Hon kan jag inte låta bli att tycka om på avstånd, känner inte familjen personligen.

Alvidis: Det här är också en tjej med mycket skinn på näsan. En tjej jag gillar för att hon är sig själv och kör sitt eget race. Hon utbildar och föreläser "Vi måste prata om romantiseringen av våld mot kvinnor". Hon är också feminist, är emot näthat och för kärlek på nätet. Tagen hon använder sig av är #brevtillmittex, där du kan skicka ett DM till henne med ett brev till ditt ex, som hon renskriver och lägger ut under haschtagen. Jag vill inte heller förlora henne i mitt flöde. Hon är grym.

Matildajanzonn: Bruden är kroppspositiv, bor i Helsingborg, lägger ut bilder på sig själv och gör det jäkligt bra. Jag är glad över att jag följer henne. Hon är även läsare av tarot. Hon visar upp sig själv som hon ser ut, med kurvor och allt. Heja henne och alla andra kroppsaktivister där ute. Henne vill jag inte förlora i mitt flöde på instagram. In och följ henne.

Jag kommer lägga ut fler konton som jag gillar och tipsa om framöver. Detta får räcka för nu. Hoppas du finner en ny favorit att följa och gilla.

P.S Bilderna är inte mina, de har jag lånat. Jag har inte heller något samarbete med Instagram på något vis

  • Tips
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer