Tips, tack!

Jag känner mig som en bloggare rakt av, men det enda som jag tycker känns lite tråkigt... det är att jag inte har en större blogg än jag har. Jag vet att det gäller att följa fler människor, gilla deras blogginlägg, kommentera, visa att man finns och så vidare. Jag har inte det tålamodet som gäller.

Hur gjorde du för att få din blogg att skjuta i höjden och bli någonting? Snälla, alla tips tas emot med varm hand.

  • Tankar
  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Det som är absolut viktigaste är att skriva bra inlägg och lägga ner tid när du fotar till inläggen och att lägga ner tid på rubriken. Kort sagt bra inlägg gör att besökare återkommer 😊 sen som du skriver att gå ut o visa att du finns är också ett effektivt sett o bli större 😊
nouw.com/angelicacarlsson
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan, tack för ditt svar. För det mesta fotar jag bara med mobilen, eftersom den är smidigast att ha med sig när man går iväg till jobbet eller bara på en liten runda. Systemkameran har jag på resor eller när jag går ut i naturen. Det där med bra inlägg, det hade jag koll på redan om man säger så. Ett bra inlägg är ju A och O när det gäller att ha en bra blogg, det är ju bara så. Jag skriver utifrån mig själv, utifrån mina instera tankar och delar med mig av sådant jag tycker är viktigt. Bloggen ska ju vara personlig tycker jag och ingenting man snor texter rakt av från andra liksom, även om det är tillåtet att låna inspiration, bara man gör det till sitt eget liksom.
nouw.com/mynameisjossan