Tips på hudvårdsprodukter

Hallå där ute i den berömda holken. Här kommer jag att tipsa dig som tycker om hudvård om en bra serie att se i 3 delar hos SVT play. Serien heter "Sanningen om hudvård".

Jag har sett två avsnitt och blev inte direkt förvånad över det jag fick se i serien. Jag hade väl inte så stora förhoppningar om att dessa produkter skulle fungera eller fungerade de verkligen? Ja, det var ju lite olika det där. En del krämer osv funkade ju, men kanske inte till det de är tänkta att fungera till.

Det är en spännande serie som verkligen tar upp allt som behövs om huden och berättar fakta om innehåll i produkterna som testas mm. Testpersonerna testar produkterna i 8 veckor, en dyrare och en billigare, så får man se resultat. Man får även se hur huden ser ut innan och efter behandlingen på testpersonerna, vilket jag tycker är bra. Då ser man ju vad produkterna gör med huden och hur bra de verkligen är.

Tyvärr kan serien bara ses i Sverige.

Hudvårdsbranschen omsätter mer än någonsin och produkterna utlovar alltmer extrema resultat. I nya serien "Sanningen om hudvård" gör flera hundra personer oberoende tester på populära hudvårdsprodukter. Testpanelen består bl.a. av Amelia Adamo, Oscar Zia och Elaine Eksvärd, och testresultaten analyseras av några av Sveriges främsta experter inom området. Fungerar verkligen produkterna och håller de vad de lovar?

Serien finns att se här hos SVT play.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar

Kommentarer