Tips på god 3-rätters middag

Hallå där ute i den berömda holken. Nu är det slut på Valborsmässoafton eller vad man säger. Det gör mig ingenting, eftersom jag haft en trevlig stund med mina föräldrar. Vi åt god mat från Lodelis här i Timrå. Restaurangen finns även i Sundsvall för er som inte bor i Timrå eller närheten.

Varje månad har de en särskild helgkasse som man kan beställa inför helgen. De har även matlådor för varje dag att handla om man skulle vilja det.

Catering – Sallader – Helgkassar – Färdiga matlådor – Smörgåstårtor – Smörgåsar – Delikatessbrickor – Gobitar – Konfektyr – Butik – Färdiga presentlösningar för både privatpersoner & företag. Det är vad de har i butiken.

Man fick så mycket mat att man knappt orkade äta upp allt. Det är ett bra betyg bara det, allt var verkligen väldigt gott. Ett minus var att balsamicoskyn nästan inte smakade någonting.

Man får med enkla instruktioner i sin helgkasse, så man vet hur man ska laga till rätterna så vidare.

Vill man ha två bara 2-rätter i sin helgkasse kostar det 315:- och vill man ha 3-rätter kostar det 395:-

Jag tycker det är mycket billigare än att sitta ute och äta på en riktig restaurang, där man kan få betala nästan 300kr för en rätt med tillbehör.

Denna månad var det

Förrätt: Antipasto Misto

Charkuterier, ostar, oliver, marinerad kronärtskocka

Varmrätt: Parmalindad kalv tournedos med balsamicosky
Toskansk panzanellasallad, parmesan & potatisgratäng

Torskrygg med brynt smör, balsamicosky
Toskansk panzanellasallad & parmesanpotatispuré

Jag och min pappa tog torsk, medan min mamma som inte tål fisk tog kalv

Efterrätt: Tiramisu - Italiensk dessert med zabaione, mascarpone, savoiardikex & espresso

Gillar

Kommentarer