Tips på en bra familj via YouTube

Här kommer jag att tipsa om en bra familj att följa på YouTube. Jag verkligen älskar den här familjen och längtar efter att de ska släppa nytt hela tiden.

Personerna jag tipsar på är Doris, Cristian, Jason, Cataleya, Doris son Ricky och Cristians son Elliot.

Jag menar så klart Let's feast. De lägger i stort sätt upp videos varje dag. Till exempel experiment, challenges, pranks, offentliga utmaningar, tester, världens största (då de gör någon godis eller bakverk de inte sett någon göra större tidigare), vloggar. Ja, de lägger ut sjukt mycket kul på sin kanal. De lägger inte ut en titel på en video, bara för att göra clickbates. De gör verkligen det som titeln säger att de ska göra i videon eller i alla fall testar och misslyckas de, så gör de. Ja, då har de i alla fall testat.

De säljer också kläder, gör arbeten med andra YouTubers mm. Du hittar sida där de säljer kläder här.

Du hittar deras kanal på YouTube här. Doris instagram finns här, Tachianen. Let's Feast instagram finns här, lets_feast.

Jag känner mig helt beroende av att titta på dessa via YouTube. Förr tyckte jag inte de var särskilt speciellt att titta på de, men med tiden har jag ändrat mig. Deras barn är ju också för söta.

De har ju faktiskt också kommit ut med egen läsk. Jag har inte testat någon, men skulle vilja. Ja, det skulle vara kul att få prova.

  • Tips
  • 46 visningar

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Varför är texten så stor ? 😊 Ja dom är bra ja fasr dom gör sällan familjevloggar. Swedish family är mer än familjevlogg kanal.
nouw.com/fobibella