Tips på bra julfilm

Hallå där ute i holken!

Här tänkte jag ge er ett tips på en julfilm som jag tycker är sevärd, även om slutet är lite för uppenbart. Ja, det är ju så det är med vissa filmer att man kan förutse slutet på något vis, men det behöver inte betyga att det är en dålig film för det tycker jag.

Filmen jag såg heter "A Cinderella Story: Christmas Wish" och är väl egentligen en ungdomsfilm, men jag tycker dessa kan vara bra också. Det är inget fel på att vara vuxen och se en ungdomsfilm tycker jag.

Vill du se filmen, så finns den att se på Netflix eller så kan du köpa den här, för 99 kronor.

Handling: Kat Decker kan verkligen behöva ett julmirakel! Den blivande sångaren och låtskrivaren har stora drömmar ... och ännu större problem. Hennes styvmor tvingar henne att uppträda som sjungande tomtenisse, men jobbet har en fördel: Nick, den nya, snygga tomten. Följ med Laura Morana, Greg Sulkin och Isabella Gomez i denna moderna tappning av en älskad klassiker.

Skådisar: Laura Marano, Gregg Sulkin, Isabella Gomez, Johannah Newmarch, Lillian Doucet-Roche, Chanelle Peloso, Barclay Hope, Garfield Wilson, Taz Van Rassel, Maddie Phillips, Trezzo Mahoro, Dejan Loyola, Kiera Klassen, Scott Hislop, Bethany Brown. Fler skådisar hittar du här.

Genre: Komedi, romantik, julfilm Release: 15 oktober 2019 Längd: 82 min Inspelningsår: 2019

  • Filmtips
  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer