Till dig min fina bloggvän

Hallå där ute i den berömda holken. Jag vill bara lyfta fram en person som likt mig lever med diagnosen Aspergers Syndrom, men hon har också andra diagnoser som du kan läsa om i hennes blogg. Den tjejen kallar sig @blackout här på bloggen.

Jag och den här tjejen brukar skriva med varandra ibland, kommentera en massa saker i varandras bloggar mm. Jag har inte ett ont ord att skriva om den här tjejen. Hon kämpar på med sitt liv och det tycker jag är toppen. Det här är ingen jag känner personligen eller ens träffat personligen, men ibland önskar jag att vi kände varandra.

Vi är båda intresserade av natur, djur, läsande, skrivande och så vidare. Det här är en fin person som verkligen tagit väl hand om mig här på bloggen och berättar en del fina saker för mig.

Jag är så otroligt stolt och glad att jag kan kalla den här tjejen min bloggvän, eftersom du för mig är en riktigt genomsnäll, trevlig och jordnära bloggvän.

Det finns mycket gott och fint att säga om den här tjejen, men jag kan inte dra upp allt, det skulle bli för mycket av det och inlägget skulle bli för långt att läsa för dig.

Jag tycker personligen att du bör gå in, kommentera, läsa tjejens blogg och så vidare. Jag har faktiskt varit väldigt dålig på att läsa och kommentera där på senare tid. Det betyder inte att jag tycker illa om den här tjejen eller ser ner på henne på något vis. Jag kommenterade mer förr.

Jag brukar som sagt inte kommentera så många bloggar eller följa så många bloggar nu för tiden egentligen, även om det kan se ut som så när man läser min profil här på bloggen. Jag vet vilka av er alla här på bloggen jag kan lita på och du är en av dessa få utvalda.

Jag skulle aldrig få för mig att snacka illa om den här tjejen, gå bakom ryggen eller så vidare vad gäller denna tjej. Enligt mig betyder hon en hel massa saker, även om vi som sagt inte träffats personligen någonsin hittills i alla fall. Hon ställer upp för mig och jag ställer upp för henne, om det någonsin skulle behövas. Det är skönt att veta att man har sådana bloggvänner som man kan lita på i vått och torrt. ♥ Även om hon har det jobbigt i sitt liv på olika plan, så finns jag om det skulle vara något, så vet hon nog säkerligen att det går bra att skriva av sig till mig. Jag säger ingenting till någon annan eller så vidare. Det vi skriver om, ifall det någon gång skulle vara någonting, så får det stanna mellan oss.

Bilden lånad av @blackout blogg, men jag har själv lagt på ett filter och gjort kanterna sådär runt bilden.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #bloggtips #online #vän #friend #friendsship

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Men gud jossan. Du är inte sann. Jag började grina nu. Inte få mig gråta. Orkar inte. DU är för fin. Gillat dig sedan jag började läsa här.

Jag vet inte ens vad jag sa säga.

Jag önskar dig det finaste du bara kan få i livet. Alltid.

Och kommentera behöver du inte göra alls när du inte har ork eller lust. Jag vet var du finns i mitt liv ändå.

Önskar jag kände dig privat med faktiskt. ❤❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Gullig du är 🥰

nouw.com/mynameisjossan