Till Barncancerfonden

Hallå där ute i den berömda holken. Jag tänkte berätta om någonting jag gjort, som känns bra för mig själv.

När folk har köpt konst av mig, som jag säljer hos printler.com, så har jag fått sammanlagt 374 :- eller något liknande i utbetalning till min PayPal. Väldigt lite pengar, med tanke på vad jag säljer för och det är en betydligt större summa än de där där 374:- som jag fått.

Jag valde då att skänka dessa pengar eller i alla fall 300:- av dessa och lägga till 300:- själv, så jag kom upp i en summa av 600:- som jag skänkte till Barncancerfonden. Jag har alltid sagt att jag vill skänka intäkterna av detta till Barncancerfonden och det gjorde jag. Jag är stolt och glad över mig själv faktiskt.

Vill du också skänka pengar? Plusgiro: 90 20 90-0. Bankgiro: 902-0900. Det finns andra sätt på hemsidan att ge ett bidrag, om du känner att du hellre vill det.

I detta sammanhang är inte 600:- så mycket pengar, men det är en bit på väg eller hjälp på traven kanske man säger? Jag tycker att kan man hjälpa, så är det klart att man ska göra det. I alla fall i den mån man kan, det behöver inte handla om pengar. Det kan vara annat också. Det lilla är stort nog, bara en god gärning räcker gott. Det kan handla om att hjälpa någon som själv inte kan, att gå iväg till affären, hjälpa någon som ramlat och gjort sig illa, säga att någon har en vacker tröja eller bara ge ett leende till någon du möter offentligt. Det behövs inte så mycket, det lilla är också gott nog.

Ifall du är sugen på någon ny tavla eller något att ge i present till någon, så hittar du mitt galleri av 15 fotografier här.

Skulle du ha gjort som jag och skänkt dina pengar till Barncancerfonden eller sparat de till dig själv?

Hoppas att du får en fortsatt fin eftermiddag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar