This or that

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att allt är bra med dig, vilket det är med mig.

Här kommer jag idag att dela med mig av en This or That, som jag hittade hos @blogglistan. Det ska bli intressant. Hoppas ni lär känna mig en aning bättre.

Nu kör vi igång.

Lakrits - Choklad

Choklad kan faktiskt vara väldigt gott, om den inte är för besk eller innehåller för mycket % av mörk choklad. Lakrits är ingen favorit, förutom Tyrkisk peber (Originalet) och även viss mån i glass.

Pizza - Hamburgare

Pizza man köper på pizzeria är inte någonting jag är helt tokig i. Jag gillar mest pizza man gör själv. Jag tycker mycket mer om hamburgare, vare sig man gör den själv eller köper på tillexempel Max eller McDonald's.

Kaffe - Te

Jag har faktiskt aldrig lärt mig att dricka kaffe, så det blir te för min del. Kommer nog aldrig lära mig att dricka kaffe. Det känns nog rätt kört på den fronten, i och med att jag är så pass gammal som jag är. Hade jag börjat med det i tidigare ålder, då vore det en annan sak kanske.

Mjölk - Vatten

Det beror helt på tillfälle. Till gröt eller pannkaka vill jag dock ha mjölk. Inte så att jag från ingenstans kan bli sugen på ett glas kall mjölk. Det smakar godare om jag har ätit någonting innan. Dricker annars oftast vatten till maten. Man kanske inte kan välja båda, men nu gör jag det.

McDonald´s - Max

Jag är mer en person som gillar Max. Men får jag välja helt fritt, så blir det Big Boy, eftersom det är en klar favorit.

Mat - Godis

Jag tycker mer om mat, än om godis. Skulle aldrig bli sugen på lösgodis eller godis i de formerna. Jag kan äta choklad, men inte godis. Sega råttor och kola osv går bort alla gånger.

Alkohol - Läsk

Jag dricker inte alkohol, så det får bli läsk. Helst då Coca-Cola Zero eller Pepsi Max.

Sommar - Vinter

Sommar alla gånger, inte dock på grund av värmen. Det är först och främst för att det finns så mycket mer att fota, vad gäller växter och djur (insekter bland annat). Vinter gillar jag inte alls, på grund av halka, kyla osv. Det får inte vara för kallt, men det är skönt att dra ett djupt frisk andetag och få ner den kalla luften i lungorna.

Guld - Silver

Allt beror på tillfälle. Jag är ingen typisk guldmänniska eller typisk silvermänniska. Jag använder gärna båda, men till olika tillfällen kanske.

Morgon - Kväll

Alla dagar i veckan väljer jag kväll, eftersom jag är en kvällsmänniska och älskar att vara vaken om kvällarna. Sover gärna bort morgonen om jag kan.

Julafton - Födelsedag

Jag är väl ingen som egentligen nuförtiden hurrar för några av dem. Måste jag välja, så är det väl julafton, i så fall.

Nyår - Midsommar

Högtider så är inte min grej, så nej tack till båda. Jag väljer i så fall midsommar, så har jag valt något. Brukar inte fira dessa högtider särskilt mycket.

Mobil - Dator

Beror på vad jag ska använda detta till. Ska jag redigera bilder från systemkameran, så blir det datorn och Photoshop. Lättare att blogga från datorn också, men går absolut helt okej med mobilen.

Stad - Landet

Mest bott inne i en by eller ja, typ. Jag har bott på landet när jag var barn, fram till innan jag skulle fylla 3 år. Jag minns inte det, men det gör ingenting. Man kan inte komma ihåg allt.

Lägenhet - Hus

Lägenhet, men har bott i radhus då jag var barn. Det var nära till att bara gå utanför ytterdörren, så var man i lekparken.

Bad- Dusch

Jag badade i badkar som barn, men nu är jag inte en sådan människa. Jag har dusch och inget badkar nu för tiden. Även om det är skönt att ta sig ett bad ibland.

Sola - Bada

Bada, alla gånger i veckan. Att ligga på en strand och sola är inte riktigt min grej, jag föredrar att bada istället och är ingen badkruka.

Romantik - Dirty

Romantik faktiskt, även om jag har svårt för att bli kär. Det har att göra med min diagnos Aspergers Syndrom.

Fota - Bli fotad

Fota, eftersom jag tycker bättre om att stå bakom kameran än framför. Jag står bakom den där klassikern "Jag blir inte bra på bild".

Skräckfilm - Romantisk komedi

Romantik slår aldrig fel och är det dessutom en komedi, är det ännu bättre. Jag gillar inte skräckfilm av något slag. Jag har faktiskt sett den där filmen som sägs vara så hemsk "Hajen", men jag tycker inte alls den var hemsk.

Fester - Hemmakvällar

Hellre hemmakvällar med gott att äta och trevligt sällskap.

Gillar

Kommentarer