The Princess Switch - Filmrecension

För någon dag sedan såg jag en film jag aldrig sett förut. Jag hade tankar på att den skulle vara bra och någonting att se, eftersom Vanessa Hudgens var med. Så fel jag hade och har fortfarande fel.

Jag brukar oftast tycka om denna typ av filmer, men den här gången gjorde jag ju inte det. Tyvärr. På många håll var filmen så förutsägbar, att jag kunde förutse vad som skulle hända och lite så. Slutet kunde jag inte riktigt förutspå, men vad som skulle hända precis innan. Ja, det kunde jag förutse hur bra som helst.

Det är ingen film jag kan tänka mig att se igen. Nej, den har fått sin chans och det får räcka. Dock såg jag klart hela filmen, men det var inte mer än det.

Det som störde mig, det var att Vanessa spelade två roller i filmen, som såg ganska lika ut. Jag förstår att storyn inte hade blivit så trovärdig som den blivit, om det inte var samma person som spelade två olika roller.

Filmen riktar sig mer till tonåringar av det yngre slaget tycker jag och inte vuxna människor.

Handling: En bagare från Chicago har fötterna på jorden, men när hon och en blivande prinsessa upptäcker att de ser ut som tvillingar planerar de att byta plats under julen.

Skådisar: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, Suanne Braun, Sara Stewart, Mark Fleischmann, Pavel Douglas, Robin Soans, Joe Cameron Brown, Natasha Henstridge, Brian Krause, Cedric Smith, Al McFoster, George Buza

Genre: Romantisk komedi, Barn- familjefilm Inspelningsår: 2018 Längd: 1h 42min

  • Filmtips
  • 122 visningar

Gillar

Kommentarer