Tävling - Vinn ett par Jabra Elite 75t

Hallå där. Detta är inget samarbete med Jabra, men jag vill ändå tipsa om en bra sak.

Är du sugen på att delta i en tävling, för att vinna ett par egna av dessa hörlurar? Det är dragning en gång i månaden.

Uppge namn och mailadress för att vara med i tävlingen.

Du hittar tävlingen längst ned i vänstra hörnet, om du använder en webbläsare från en dator, tyvärr inte från en mobiltelefon. Klicka bara här, för att hitta dit.

Vattentäta. Svettäta. Träningståliga.

Elite Active 75t har utformats specifikt för en aktiv livsstil. En IP57-klassning gör dem helt vatten- och svettäta, så det finns inget som håller dig tillbaka från att springa genom stormen eller svetta fram ditt nya personbästa i gymmet.

(Och vi är så säkra på deras hållbarhet att vi erbjuder en tvåårig garanti mot skador på grund av svett och damm.)

Batteri

Inte dåligt för en sån liten snäcka.

Få upp till 7,5 timmars kontinuerlig användning eller upp till 28 timmar med laddningsfodralet. På tal om fodralet, det är extremt kompakt, med kraftfulla magneter som låser fast öronsnäckorna, USB-C-laddning, inklusive snabbladdning, och en praktisk upprätt design.

Och tack vare ett intelligent strömhanteringssystem och det lättdrivna Bluetooth 5.0-chipsetet, kan du köra ditt längsta löppass någonsin och ändå måste du ladda krafterna innan de behöver det.

Samtal

Liten teknik, mycket prestanda

Dessa små teknikunder innehåller fyra inbyggda mikrofoner. Lägg till våra senaste algoritmer för digital signalbehandling och banbrytande nya strålformsteknik, så får du kristallklara samtal var du än är.

Mer om dessa lurar kan du läsa här.

I appen Jabra Sound+ ger en samtalsequalizer dig total kontroll över hur du hör andra personer, medan medlyssning låter dig anpassa hur mycket av din egen röst du hör i samtal, så att du inte behöver prata högre för att höra dig själv.

Och med sömlöst växlande mellan samtal och musik missar du ingenting.

Passar både Android och iOS.

Gillar

Kommentarer