Tar det lugnt

Så skönt att bara ta det lugnt idag, när man är trött och slut sedan gårdagen på många vis.

Jag har inga särskilda planer för dagen vad jag vet, men ska hem till mina föräldrar och äta middag. Har annars rätt tråkigt just nu och väldigt lite att göra, men det är skönt att inte göra så mycket när man är trött och gäspar om vartannat.

Någon av er som förresten kommer ihåg serien Nya tider som gick i sluter av 90-talet och början av 2000-talet? Jag älskade den serien för övrigt och såg ett nytt avsnitt varje dag. Om jag inte minns fel så gick det i över 700 avsnitt, men serien blev aldrig komplett.

Det var en kvinna eller tjej kanske man ska säga, som var med i den serien, namnet var Johanna Wilson och hon spelade Nadja Persson (2000-2001). Hon har också spelat mäklaren Klara Berglind i säsong 3, avsnitt Husköpet av Solsidan (2012).

Var jag vill komma med den informationen är att hon just nu är aktuell i en reklamfilm för doktor.se och är inte ens läkare själv. Det känns lite väl konstigt, nog för att jag vet att man gör sådär och sätter in skådisar i reklambranschen, men det där känns lite väl konstigt. Hon som är med i reklamen för Mekonomen är förresten barnmorska har min syster sagt och när jag googlade så stämmer det, inte för att jag vet vad hon heter. Hon kallas i alla fall Karin.

Nog om detta och tillbaka till Johanna Wilson ifrån Nya tider. Så fort jag spelar ett spel på min surfplatta (betalar inte för några spel eller appar), så kommer hon upp med en reklamfilm från doktor.se. Jäkligt irriterande kan jag rycka, eftersom hon inte är läkare.

Nu ska jag inte tjata mer om det, men har tänkt göra ett inlägg om detta förr. Har bara inte kommit till skott och tycket däremot att det här inlägget inte blev så bra som jag trott.

Gillar

Kommentarer