Tappat gnistan

Som rubriken lyder, så har jag tappat känslan av att blogga. Jag vet inte vad det är med mig, men jag känner bara att... Nä, vad ska jag blogga om nu?

Jag vet inte riktigt varför jag känner såhär eller varför jag inte har lust att blogga. Det känns bara så, för att vara helt ärlig och det tänker jag vara.

Några dagar i rad har jag publicerat inlägg, bara för att liksom. Så ska det ju inte vara. För ett tag sedan kunde jag inte vara utan min kära blogg och nu behöver jag inte ens publicera ett inlägg om dagen.

Vad har hänt med mig? Var har min gnista av att blogga tagit vägen? Hur får man mer glöd och mer energi till att skriva vettiga inlägg och känna sig på topp vad gäller bloggandet? Att sluta nu är ingenting jag vill. Jag känner att jag hemskt gärna vill fortsätta med bloggandet, bara jag får mer energi och vet vad jag ska blogga om.

Är detta slutet för mig och min blogg? Helskotta heller.

Några förslag på vad du vill att jag bloggar om? Allt är välkommet, utom videos med mig i huvudrollen som pratar och håller på. Som sagt... allt annat är välkommet.

  • Tankar
  • 170 visningar

Gillar

Kommentarer