Tankar som gör mig galen

Idag mår jag väl som jag förtjänar kanske eller ja, lite så. Jag kan inte förklara och gå in på vad som hänt, men det är relaterat till det privata. Nej, ingen har dött vad jag vet av de jag känner och ingen olycklig kärlek handlar det om heller. Jag vill inte gå in på detaljer, men jag känner mig ledsen, så mycket kan jag dela med mig av.

Jag har funderat på hur skönt det skulle vara att bara gräva en grop, lägga sig där och fundera på allt. Bara tänka, låta tankarna fara iväg, lämna hjärnan liksom. Just nu gör det mer ont när det som händer har hänt.

Jag ska försöka se positivt på dagen, ta vara på den så mycket som det går. Göra det bästa av vad den här dagen har att erbjuda. Utanför fönstret skiner solen, så det kommer bli en fin dag för en promenad, om man så vill.

Jag ska inte älta det som hänt i min hjärna och bara låta tankarna snurra. Nej, jag ska banne mig få bukt med dessa dumma tankar och rensa skallen på allt. Hur lätt det nu är, inte direkt.

Kanske får göra mig en liten promenad, bara för att försöka rensa upp i skallen och tömma hjärnan på allt det negativa som bor där inne nu.

Ha det bra, det ska jag försöka ha. Ja, så gott det går i alla fall.

  • Tankar
  • 57 visningar

Gillar

Kommentarer