Tangle Relax Therapy

Ny Tangle igen, den förra var usel och gick sönder

Hallå där ute i den berömda holken. Här är någonting jag vill visa er.

Här kommer jag att visa en ny Tangle Relax Therapy som jag köpte hos ABC leksaker. Det spelar ingen roll att jag är det man ska kalla för "vuxen", jag kan ändå ha behov av denna leksak eller som det är för mig, en grej som lugnar vid stress bland annat eller när jag sitter i bilen, behöver sitta kvar vid matbordet hos mina föräldrar en stund efter att jag ätit upp min mat och inte känner att jag orkar eller när jag ser på TV.

Tangle är en leksak som uppmuntrar rörelse - med händerna! Med fingrarna i rörelse kan barn och vuxna lugna ner och hitta fokus och koncentration.

Tangle består av en serie 90-graders kurvor som är anslutna och som kan svängas i varje led.

Du hittar den jag köpte här. Den är i plast och det som är ovanpå med texturen (prickarna) är i gummi.

Tangle Relax Therapy är perfekt för stressade barn, ungdomar och vuxna som behöver någonting att pilla med för att kunna lugna ner sig, sitta stilla och fokusera bättre. Mycket populär i klassrummet på många skolor, perfekt att ha hemma i köket, på skrivbordet och kanske även ett par i bilen. Med Tangle får man en kontinuerlig rörelse som ger en lugnande effekt. Man kan använda den för att skulptera, pyssla, eller bara röra och rulla i handen på ett sätt som känns bra och stimulerande. Fokusera bättre med Tangle Relax!

Att fingra på en tangle underlättar koncentrationsförmågan och att fokusera. Fingrandet ökar också finmotoriken och stärker handens rörelser. Rekommenderas ofta för barn med olika ADHD-diagnoser men passar alla som har ett behov av att pilla med någonting.

Tanglen är liten och lätt att ha till hands i en ficka eller väska.

Längd (utvecklad som en orm) 37 cm, diameter (ihopsatt) ca 12 cm.

OBS! Detta är INTE en bitleksak!

Det finns många olika Tangles att använda sig av, du ser här under. Jag har bara den där Tanglle relax therapy just nu.

Bilden ovan är lånad hos abc leksaker.

En del text är lånad hos Fyndiq, medan en del är lånad hos abc leksaker. Viss text är också min egen. Bilden på Tanglen i förpackningen är min egen och även bilden på Tanglen utan förpackning.

Gillar

Kommentarer