Tagit tag i det hela själv

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det onsdag igen, men inte vilken dag som helst. Det är nämligen städdag igen.

Jag som inte orkar göra så mycket själv med städning, för att det blir för många moment och så sätter min diagnos Aspergers Syndrom stopp för det hela också, jag har gjort det mamma annars brukar göra åt mig. Hon gör ju mer än det jag gjort, men en bra början i alla fall till att bli mer självständig tycker jag. Det här är väl ingen biggie för er som tycker det är tråkigt att städa i hemmet, men ändå gör det för att ni vet att ni måste och inte blir trött eller slut för det. Heja er eller något.

Idag har jag själv kört med dammvippan i alla fönster, vippat av alla lampor, lampskärmen, min TV, skrivbordet, tavelramar, sängbord, skåp, dörrkarmar mm. Jag har gjort allt själv, sedan har jag även gjort rent handfatet i badrummet. Mamma kommer att bli så glad och stolt över mig när hon kommer hem till mig, eftersom hon brukar hjälpa mig med detta annars.

Jag tycker det här är stort av mig, så jag ringde min moster och berättade, samt min syster. De blev båda stolta och glada över att jag åstadkommit detta helt själv. Att jag själv tog initiativ är ju också någonting värt. Jag tänkte att jag inte bara skulle ligga på soffan, hålla på med mobilen eller surfplattan. Jag känner nu hur trött jag är i skallen och behöver ta igen mig nu. Det känns som att jag gått på högvarv och inte kunnat slappna av i hjärnan. Det gör direkt ont och svettig blev jag som tusan också.

Jag fick väl en kick av det min 2-åriga systerdotter sa till mig här om dagen "Moster är stor och duktig". Därför tänkte jag passa på, medan jag hade energi kvar. Nu är den energin som bortblåst.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Så bra jobbat av dig. Jag vet hur svårt det är. Inte tråkigt utan svårt. Stor skillnad.

Också beröm för dina fina nya header och profilbild. Roligt. Kram❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack själv för att du följer mig och skriver med mig ❤❤

nouw.com/mynameisjossan
Shining
Shining,

Tycker mkt om dig Jossan. Jag tackar för dig och din kontakt. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

❤❤❤ Detsamma fina du

nouw.com/mynameisjossan