Tack kära mamma

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det inte riktigt är med mig. Fortfarande hes då jag vaknar och känner hur det kliar i halsen. Inte särskilt kul, men det går väl åt rätt håll hoppas jag.

Idag har jag köpt en Nintendo Pro Controller. Känner mig redan förväntansfull inför att prova den. Kände lite på styrspakarna och jämförde med de joy-cons som är original till Nintendo Switch OLED och insåg ganska snabbt att de styrspakar till min Nintendo Pro Controller är snäppet mycket bätte. De känns inte lika plastiga och hårda i materialet, vilket gör mig nöjd. Det är ju också det jag är i behov av, om man säger så på grund av att jag får ont i skinnet på höger tumme när jag spelar med mina joy-cons. Det var min kära mamma som åkte in till Birsta i Sundsvall i mitt ärende, för att köpa den där handkontrollen till mig. Det tackar jag för väldigt mycket. Tack kära älskade mamma ❤ På grund av min förkylning får jag ju själv inte besöka någon affär i dessa tider av pandemi.

Enligt min pappa lät det på mig som att jag inte kan spela, om jag inte har en sådan handkontroll. Det är ju absolut inte sant.

Jag är en sådan person som tjatar tills jag får det jag vill ha eller får som jag vill rättare sagt. Det är inte så bra, eftersom jag inte pratar om annat. Det har säkert med min diagnos att göra. Snöar jag in på en sak, då ska det vara precis så som jag vill eftersom ingenting annat duger tydligen.

Att läsa bruksanvisningar tycker jag är sjukt tråkigt och absolut ingenting jag gör. Hur svårt är det egentligen att stoppa in en sladd i ett usb-uttag i dockningsstationen till min Nintendo switch OLED och sedan stoppa in en sladd i andra änden av handkontrollen, innan man låter sitt switch stå påslaget medan handkontrollen laddar? Inte särskilt svårt.

Ändå tur att man får med en snabbguide av hur man gör, om det är folk som inte vet. Man slipper allafall krångla med att gå ut på nätet och leta efter en bruksanvisning där, som man så ofta brukar behöva göra annars. Den här manualen finns på svenska, vilket även det underlättar om man bor i Sverige och slipper läsa på engelska eller annat språk om man inte vill det.

Kontrollen får ladda färdigt, den tid det nu tar. Läste för en stund sedan på nätet, att det tar 6 timmar att ladda den fullt. Det vet jag ingenting om och inte tog jag tid heller. Batteriet ska typ hålla i 40 timmar, om det så gör är en annan sak.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar