Stress hela morgonen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, vilket det inte är med mig.

Jag vaknade i morse vid 07:21 och hade värsta stressen i kroppen. Kollade mobilen ca 34 minuter, både Instagram, bloggen och en del nyheter. Somnade om och sov till 9:55 ca. Då började jag stressa igen.

Jag gick in till matvaruaffären nu en stund efter frukost. Jag fick värsta paniken över att jag använde munskydd. Glasögonen immade igen av att jag andades, vilket medförde att jag fick panik. Jag skyndade mig igenom butiken och tog det jag skulle handla. Sedan snabbkassan, där jag fick scanna mina varor själv. Idag krånglade det tag och lov inte. Blev klar på en tid jag inte visste att jag kunde bli klar på, så kändes det i alla fall.

När jag väl kom ut och hem, så tog jag av mig mitt munskydd. Nu sitter jag här framför min kära dator och gråter. Hjärnan är stressad och jag är kokhet (svettig) i pannan, det känns inte alls bra. Skulle även köpa flingor, men stress över att jag inte hittade den sorten mamma köpte åt mig senast på ICA Maxi. Det kan tilläggas att det inte finns något ICA här i centrum och det gjorde att jag helt skippade flingorna eftersom jag inte visste vilka andra jag skulle ta.

Nu har jag sådan jäkla panik att jag känner hur det snurrar i skallen och jag orkar ingenting. Kanske att jag ska försöka göra något ändå? Jag vet inte, vi får helt enkelt se vad jag kan göra.

Jag visste redan innan att det här skulle urarta idag, särskilt med munskyddet och att glasögonen immade igen. Alltså bara... fy satan. Den stressen och den paniken var inte rolig. Jag behövde verkligen gå iväg därifrån affären och inte komma in igen. Jag kan inte ha munskydd, eftersom glasögonen immar igen när jag andas i det där jäkla munskyddet.

Just idag vill jag inte vara hon som har Aspergers Syndrom. Jag ställer till det för mig hela tiden idag känns det som.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer