Stress hela morgonen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är på topp med dig, vilket det inte är med mig.

Jag vaknade i morse vid 07:21 och hade värsta stressen i kroppen. Kollade mobilen ca 34 minuter, både Instagram, bloggen och en del nyheter. Somnade om och sov till 9:55 ca. Då började jag stressa igen.

Jag gick in till matvaruaffären nu en stund efter frukost. Jag fick värsta paniken över att jag använde munskydd. Glasögonen immade igen av att jag andades, vilket medförde att jag fick panik. Jag skyndade mig igenom butiken och tog det jag skulle handla. Sedan snabbkassan, där jag fick scanna mina varor själv. Idag krånglade det tag och lov inte. Blev klar på en tid jag inte visste att jag kunde bli klar på, så kändes det i alla fall.

När jag väl kom ut och hem, så tog jag av mig mitt munskydd. Nu sitter jag här framför min kära dator och gråter. Hjärnan är stressad och jag är kokhet (svettig) i pannan, det känns inte alls bra. Skulle även köpa flingor, men stress över att jag inte hittade den sorten mamma köpte åt mig senast på ICA Maxi. Det kan tilläggas att det inte finns något ICA här i centrum och det gjorde att jag helt skippade flingorna eftersom jag inte visste vilka andra jag skulle ta.

Nu har jag sådan jäkla panik att jag känner hur det snurrar i skallen och jag orkar ingenting. Kanske att jag ska försöka göra något ändå? Jag vet inte, vi får helt enkelt se vad jag kan göra.

Jag visste redan innan att det här skulle urarta idag, särskilt med munskyddet och att glasögonen immade igen. Alltså bara... fy satan. Den stressen och den paniken var inte rolig. Jag behövde verkligen gå iväg därifrån affären och inte komma in igen. Jag kan inte ha munskydd, eftersom glasögonen immar igen när jag andas i det där jäkla munskyddet.

Just idag vill jag inte vara hon som har Aspergers Syndrom. Jag ställer till det för mig hela tiden idag känns det som.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

Ja det är verkligen jobbigt när glasögonen immar igen när man har munskydd. Försök sätta munskyddet bra långt upp mot ögonen och tryck till det ordentligt på näsan och under ögonen, så kan det hjälpa. Men annars: gå och handla vid tillfällen när det inte är så mycket folk i farten...Man får försöka lösa saker även om man har asperger.

Eva i Dalarna
,

Ja det är verkligen irriterande när glasögonen immar igen. Försök sätta munskyddet långt upp mot ögonen och tryck till det ordentligt över näsan och under ögonen, så att glasögonen kommer över munskyddet.

Eller gå och handla när det inte är så mycket folk i affären, till exempel på morgonen. Man får försöka lösa saker även om man har asperger.

mynameisjossan
mynameisjossan,

Annars får man ju ta av sig glasögonen och går utan, det funkar ju bra det också. Jag har fått tips av min pappa att jag kan göra det, även om jag ser lite sämre utan glasögon så jag är inte helt blind. Mamma säger att jag kan vara utan munskydd också, men jag följer bara rekommendationerna

nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,

Jag ser så dåligt att jag kan inte vara utan glasögonen, så därför kämpar jag på med dem när jag har munskydd tex när jag åker buss. Handlar gör jag på förmiddagen och då är det nästan bara jag på affären så då har jag inget munskydd. Det finns ju ingen bestämmelse om att man måste ha munskydd när man handlar och gör man det vid tillfällen när det är lite folk i farten så har din pappa helt rätt.

mynameisjossan
mynameisjossan,

Att du inte kan se utan glasögon, men det kan jag göra och det är kul tycker jag, även om jag inte ser skarpt ❤

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag menar tråkigt att du inte kan se någonting utan glasögon

nouw.com/mynameisjossan