Ställer dig en fråga

Idag har jag en fråga till mina kära läsare och följare, som jag verkligen skulle vilja ha svar på.

Det var så längesedan jag ställde en fråga till dig och därför tänker jag att det vore dags för det nu.

Hur ofta läser du mina inlägg och inte bara trycker på gilla knappen (bara medlemmar på nouw kan trycka på gillaknappen)

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Jag är lite olika aktiv på bloggen så det var svårt att hitta rätt alternativ att svara - jag går ju inte in varje dag - egentligen skulle jag vilja ha alternativet - flera gånger i månaden - inte bara några. Men jag läser dom inlägg jag gillar, eller kommenterar - sen att jag är lite ojämn i hur ofta o hur mycket jag är aktiv är en annan sak. Men jag vill gärna läsa hela inlägget innan jag gillar.
Ha en fin fredag
nouw.com/itismadeby
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är bra att man tänker sig att läsa hela inlägget innan man kommenterar. Det är många som gillar, utan att ens ha läst inlöägget har jag märkt. Ibland kan jag ha några gillamarkeringar, men ingen som läst inlägget. Hur kan det gå till så? Jag tycker det är konstigt faktiskt. Men det är en annan sak.

Hoppas du har en fin dag med mycket sol och värme.. Kram
nouw.com/mynameisjossan
Angelica
,
Hejsan Jossan 😊

Jag är inte medlem i Nouw så jag kan inte trycka på gillaknappen men jag läser dina inlägg i stort sett varje dag. Dålig på att lämna kommenterarer men ska försöka att bli bättre på det. Har svårt att stava och uttrycka mig i text men jag gillar din blogg.
önskar dig en trevlig helg 😊
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej Angelica. Kul att du gillar min blogg läser den, det gör mig jätteglad. Jag gillar att folk läser och så vidare.
Du får också ha en trevlig helg 😊
nouw.com/mynameisjossan