Sovit bort dagen

Inatt kom matte för att hämta Ozzy och jag kunde slappna av på riktigt, med att lägga mig och sova för natten.

Jag hade inte sovit särskilt dåligt under kvällen heller, gått och lagt mig väldigt tidigt (för att vara mig). Vaknade av att hunden var uppe och när jag föreslog att vi skulle ut, då var det full rulle kanelbulle på honom. Han ville hemskt gärna ut. Vi gick bara en liten runda, så att han fick pinka (ca 5 minuter) och sedan in igen. Han följde gladeligen med mig in igen efter pinkeriet. När matte kom, så tog hon honom under armen och gick iväg. Då var det slut för den här gången med att vara hundvakt.

Idag vaknade jag 11, låg till mellan 11:30 - 12:00, innan jag klev upp för att käka frukost och därefter dra till sängs igen och sova framemot 16-tiden. Då var det bara för mig att piggna till, masa mig upp vid 16:30, för att invänta syrran och hennes sambo som skulle komma med mat från Sibylla. Det blev en 90g burgare med bacon 😝

Nu sitter man vid sin kära dator och försöker sammanfatta lite av vad som hänt under dagen. Lyckas inte särskilt bra, på grund av trötta vännen eller vad man säger.

Vi får höras igen, när jag känner mig piggare. Ska väl försöka se vad jag har för film att glo på eller så blir det Netflix en sväng. Who knows. Ha det bra, vi hörs av när vi råkas igen.

Tack så mycket Aspergers Syndrom, för att du gör mig tröttare än vad jag egentligen bör vara

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så mycket, man kan vara tröttare än vanligt när man har en diagnos som både tar kraft med syn och hörsel samtidigt. Jag får se vad jag har tänkt mig att glo på för något, beror på vad jag är sugen på. Lutar nog åt Svensson Svensson eller någonting sådant lättsamt 👍
nouw.com/mynameisjossan