Sova dåligt

Imorse eller vid ca 11:50 som man säger för att vara med exakt, så vaknade jag av en jobbig natt.

Det började redan igår kväll, efter träningen med min grupp. Jag hade tinnitus som tjöt och tänkte att jag kommer att få en jobbig natt. Helt klart fick jag ju det.

Det tjöt i örat och jag vaknade i natt. Hur länge jag var vaken vet jag inte, eftersom jag inte kollade klockan alls. Jag bara låg i sängen och lyssnade på tinnitusen, tills jag somnade.

Idag har jag inte lyssnat på någon musik, inte tittat på någon tv eller Youtube, inte ens haft ljudet på i en app när jag spelat lite spel på min surfplatta.

Efter frukosten lade jag mig i sängen och vilade, jag somnade ett tag. skulle vara 10 minuter och 10 till, men det blev längre än så. Jag vet själv inte hur länge, men nästan 1 timma?

Är trött och slö, på grund av att min hjärna på grund av min diagnos Aspergers Syndrom registrerar varje ljud av pipande/tjutande i örat. Jag kan inte stänga av och bara fokusera på något annat. Tack och lov låter det mycket mindre, men är ändå där och stör. Så himla jobbigt, att jag vill skrika rakt ut.

På bilden har jag precis klivit upp efter en jobbig natt.

Vad är Tinnitus? Du kan läsa om det här.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Min man har tinnitus och han tycker ibland att det känns lite lättare om han lyssnar på musik på i öronsnäckor, när han ska sova.
Fint kort på dig!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag skulle inte kunna ha öronproppar med musik när jag ska sova. Jag är den som verkligen behöver ha tyst och lugnt omkring mig vid läggdags. Jag är till och med en sådan som sover med öronproppar, för att det ska vara så tyst som möjligt. Även om jag bor själv i min lägenhet och ingen annan är hemma här, så är öronproppar ett måste hur som helst. Tack för tipset i alla fall och hoppas du får en fin dag
nouw.com/mynameisjossan