Söndag igen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag är inte trött eller så, även om jag släkte 00:52 i natt och har ont i axeln efter att ha legat i fotändan halva natten eller rättare sagt sedan jag somnade. Har fått för mig att det är lättare att somna i fotändan om jag har svårt att sova, men då har jag ingen vägg som tar stöd för hand och arm. Den hänger då som en död fisk nästan.

Tänk att det är sista dagen av helgen nu, vilket inte alls känns särskilt skönt. Imorgon är det en ny vecka igen, med nya tag. Ja, vad det nu blir att ta tag i vet jag inte riktigt.

När det nu är så mycket repor i mina Joy-Cons till mitt Nintendo Switch OLED, är det ens lönt att skaffa ett skyddande skal till det då? Jag skulle haft ett från dag ett, men mina föräldrar har inte tyckt samma. Jag har försökt förklara för de varför man har skyddande fodral på telefonen, men argumentet har tydligen inte gått hem hos dem. Ja, inte förrän jag visade mina repor i Joy-Cons. Måste det ens bli repor innan de ska förstå varför man har skyddande skal? Troligen är det ju så. Jag sa från början att jag vill ha det för att det är fint, men så är det inte längre.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar