Som ett slag i ansiktet...

Nu är ju inte detta världens undergång eller ens någonting att deppa ihop över, men jag tycker ändå att det känns tråkigt. Jag fick ju biljetter i julklapp och såg så mycket fram emot att få se konserten med Molly Sandén. Jag tror säkerligen att du vet vem hon är, om du inte bott under en sten den senaste tiden.

Först var det min pappa som skrev till mig och visade en skärmdump som han tagit från ett SMS han fått från Entré Sundsvall. Därefter gick jag in på Mollys Instagram och såg att allt ställs in.

Jag skrev en kommentar ändå, eftersom jag ändå kände att jag behövde det. Kanske mest för min egen skull, men i alla fall.

Jag tycker på riktigt att den här pandemin är så sorglig och hemsk på alla vis. Jag har läst att den kommer att hålla på i två år till, vilket jag absolut inte ser fram emot. Hoppas att det är fel och att vi kan komma tillbaka till livet som vanligt igen.

Jag tycker faktiskt att det är sorgligt att min systerdotter som är 1 år och 5 månader, redan har lärt sig ordet "SPRITA". Jag menar som att man spritar händerna med handsprit, om man varit på offentliga platser. Livet känns så sorgligt med pandemin, att jag finner inte ord som kan beskriva detta. Det här med pandemin kommer nog att bli någon slags vardag det också, sorgligt men sant.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Min dotter och svärson köpte dyra biljetter här i Uppsala. Inställt ovh arrangören i konkurs. Dom blev blåsta på både konsert och pengar
nouw.com/stenhagenbettan
mynameisjossan
mynameisjossan,
Nej, vad tråkigt. Verkligen så synd
nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,
Vad tråkigt att det blev inställt även om det var rätt väntat precis som du skriver. Hoppas också att detta eländiga virus kommer under någon slags kontroll snarast. De har verkligen förstört så mycket. Du får lyssna på låtar hemma så länge
Kram
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Lyssnar på låtarna ganska ofta, men det är inte riktigt samma sak. Hälsan går naturligtvis före, men bara att rätta in sig i ledet och ta det som det kommer 🤗
nouw.com/mynameisjossan