soldagen idag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig och att du får en fin dag.

Hur varmt är det hos dig? Hos mig är det ungefär 24°C. Tänkte dra någonstans dit det fläktar, men där finns det ingen möjlighet till bad. Det gör ju ingenting, skönt att komma iväg i alla fall.

Annars händer inte så mycket, eftersom jag blir ännu mer slö och lat i värmen, att jag bara vill ta det lugnt och chilla.

Det är söndag idag och det heter ju sunday på engelska. Sun betyder ju sol och day betyder ju dag. Därför tänkte jag att det betyder soldagen, vilket ju stämmer idag hos mig. Det är väldigt varmt och soligt, så det är ju så verkligen.

Ha det fint, så hörs vi senare eller något. Ja, om jag inte smält bort i värmen.

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Vi har endelig fått litt kjøligere vær i dag, med bare +22,3C og det er så skjønt. I går målte jeg temperaturen på balkongen og utenfor stuevinduet mitt, og det var på +50,5C…. I luften var det mellom +29 - 30C og det syntes jeg er litt vel varmt🥵

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är härligt med kyligare temperatur, så man orkar leva och vistas utomhus. Egentligen har jag hört att det är fel att mäta temperaturen i solen, eftersom det är som varmast där och det är bäst att mäta i skuggan för att få en rättvis temperatur. Jag tycker det känns för varmt vissa gånger när det är över 24 grader. Nog för att jag gillar sommar och värme, men det får inte vara för varmt så man inte kan andas snabbt

nouw.com/mynameisjossan