Snön kom hit till mig

Hallå där ute. Nu vill jag bara passa på att önska dig och de dina ett riktigt gott slut på detta skitår och en god början på det nya året. Må det nya året bli bättre än det som varit.

Igår var det snö när jag vaknade och blev glatt överraskad. Min systerdotter blev i alla fall jätteglad, för hon kunde ut och bli dragen i pulkan. Hon kunde även åka bob med sin pappa eller kälke som man också kan säga. Den där kälken som min systerdotter har nu, den är från när jag och min syster var barn, sedan har två av mina kusiner haft den innan den kom åter till vår familj igen.

När jag gick hem igår efter att ha ätit middag hos mina föräldrar mm, så var jag och kollade på granen som står på torget.

En snölykta som min systers familj gjort under dagen. Det är även spår efter råtta på gården till där jag bor, vid dörrarna till ingången vid trapphusen

Nu hoppas jag att snön får ligga kvar ett tag, så barnen som vill får njuta av den och särskilt min systerdotter.

En del barn har jag hört, de vet inte vad de ska göra när det kommer snö eftersom de inte är vana vid det och brukar inte vara utomhus. Det är synd tycker jag, eftersom jag minns själv hur kul jag tyckte det var med snö när jag var barn. Även om jag inte riktigt var som andra barn med motorik, halka och så vidare på grund av min diagnos (ingen visste om den), så var snö ändå kul på något vis.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #snöflingor #snö #snow #fromtimråwithlove #sverige #sweden #västernorrland #norrland #vinter #vinterland #vinterfoto #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #winter #winterwonderland #winterphoto #winteriscoming #kväll #evening #night #nighttime #natt #natten #timrå #råttor #råtta #någratips #råttskräck #julgran #torget #gran #december #wow #vackert #såvackert #christmasspirit #2020skullebliettbraår #gottnytthår #gottnytt #välkommen2021

Gillar

Kommentarer