Snälla... Bara sluta

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det jag tänkte ta upp är att jag vänligt men bestämt avsäger mig från att vara någon medlare mellan bloggaren Blackout och er. Varför är ni så nyfikna och vill veta saker om henne? Jag förstår inte varför hon inte kan får lämna bloggen utan att det ska bli världens grej av det?

Bloggare kommer och går. Det betyder inte alltid en gång bloggare, alltid bloggare. Man borde kunna få ta en paus eller lägga ner bloggen om man vill ifall man känner för det, utan att folk ska skriva privat och fråga mig var folk har tagit vägen och varför i så fall?

Jag har inte alltid alla svar på allting, men jag kan skriva som så att vill du veta någonting om Blackout så får du fråga själv eller skriva själv till henne. Jag är inte den som vet någonting om henne på så vis. Hon svarar om hon känner att hon har tid, lust och ork.

Vissa av er har även frågat mig varför Blackout inte svarat er och när hon senast skrev till mig. Jag tycker att det där är någonting mellan Blackout och mig, ingenting som rör er.

Snälla, sluta fråga mig saker om Blackout. Jag har inte svar på allting och har inte lust svara er på frågor om henne. Vill ni henne något, så får ni ta kontakt med henne själva på ett eller annat vis.

Hoppas jag inte låter för arg eller bitter i mitt inlägg, men det är så det varit här på bloggen. Vissa av er har skrivit och frågat flera gånger och nöjer sig inte med att jag en gång svarat.

Jag menar inte att vara elak, men att ofta få likande frågor om samma person som "varför är bloggen borta?", "var har hon tagit vägen?", "varför svarar hon mig inte?". Det blir tröttsamt i längden att svara på, även om jag vet att du bara vill ha ett svar på var personen tagit vägen.

Det bästa du kan göra är att själv ta kontakt med i detta fall Blackout och så får du svar när hon känner att hon har tid, lust och ork att svara.

Ta hand om dig och ha det bra, tills vi hörs igen.

Gillar

Kommentarer