Smaktest av dricka

Här kommer jag att berätta vad jag tycker om två olika drickor. De är båda helt utan kolsyra, så det är ju positivt för den som inte tycker om det.

För det första... jättesvår att öppna, skruvkorken satt som gjutet på flaskan och gjorde hela upplevelsen lite mindre trevlig.

När väl korken var av och jag började lukta på den, så kom det en dos av först väldigt mycket päronsmak och därefter en bränd nästan äcklig ton av popcorn.

Efter att ha smakat på den, så känner man tydligt den där smaken av päron. Eftertonen är en markant smak av brända popcorn. Precis som om man skulle ha poppat popcorn i en kastrull och de råkat bli brända, nästan svarta och man äter de ändå med viss besvikelse. Ja, lite så är min recension. Efter en klunk och andning med munnen, så smakar det lite svagt av popcorn efteråt.

Det kunde ha funkat, eftersom det verkligen kändes så efter att ha läst etiketten. Gott försök i alla fall. Inte helt värdelös, men ingenting jag skulle kunna tänka mig att köpa igen.

Minus för plastflaskan, som förstör vår planet, om den lämnas som skräp i naturen. Borde gjorts av nedbrytbart alternativ istället.

Första klunken påminde mig om svag parfym. Det var inte den kokosaktiga smak jag hade en förväntan av.

Efter några klunkar av den, så föll den mig i smaken. Inte så parfymaktig som jag först fick en känsla av. Har man klunken i munnen ett tag, innan man sväljer, så känner man tydligt kokossmaken. När man svalt, så smakar det mest Aloe Vera, men med en väldigt svag ton av kokos. Andas med munnen, så sitter kokossmaken kvar i några minuter tycker jag. Funkar helt klart att släcka törsten med och lite mer ändå.

Att det är fruktkött från Aloe Vera plantan och naturlig kokosjuice gör att drickan får det där lilla extra, som verkligen piffar upp.

En riktigt god dricka efter att ha vant mig vid smaken, när jag tagit några klunkar. Den innehåller drygt 50% Aloe Vera, är fri från konserveringsämnen och konstgjorda färgämnen. Det är för mig ett stort plus i kanten.

Minus för att det är en plastflaska och inget annat alternativ, som inte förstör vår natur om den lämnas i skogen eller annan stans i naturen. Den borde vara gjord av nedbrytbart alternativ.

  • Tester
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer