Skönt att vara sig själv

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig.

Här är läget bra just nu eller i alla fall okej. Jag har gjort mycket trevligt under dagen och sluppit tänka på saker och ting som stör mig som jag vet inte vad. Det är skönt att vara utomhus också, nu när det blir varmare och skönare där.

Det har varit en fin eftermiddag, med allt jag gjort.

Bilden är från 20/5 i Ljustorpsån.

Det är så skönt att släppa all press på bloggen och allt annat. Det känns som att jag kommer in i en helt ny värld igen och försöker hitta tillbaka till mig själv, sakta men säkert.

Det jag gör för att komma tillbaka till ett vanligt och normalt liv där jag mår bra, det är att jag gör saker som jag mår bra av att göra. I alla fall gör jag det för nu, det behövs för att jag inte ska gå in i väggen eller bli ännu mer trött och sliten. Ja, du förstår nog.

Jag har vårtrötthet och det känns som om jag ofta tänker onda tankar om mig själv när jag är ensam. Jag tänker att jag är dum i huvudet, är sämsta människan på jorden, att det inte finns någon som är sämre än mig osv. Listan kan göras lång. Det där är just bara tankar.

När jag lyssnar på musik jag gillar eller när jag umgås med min familj, då blir allt bra igen. Ingenting känns fel eller dåligt. Då känner jag inte av det här med att vara värdelös.

Tack för att du förstår att jag behöver paus från bloggen ibland, utan att det ska vara någon press på att jag ska skriva eller komma med något inlägg. Det är aldrig press eller så, men du förstår nog hur jag känner. Ibland älskar jag att blogga, men ibland blir det för mycket och jag fotar mycket för sociala medier också då jag är ute. Finns liksom inte tid att njuta i stunden och nuet, med att bara vara. Inte för att det är något fel med att fota till bloggen eller andra sociala medier heller, inte det jag menar. Det är skönt att bara få var mig själv också.

Jag tycker mycket om att visa vad jag gör om dagarna, då jag gör någonting. Det är sant. Jag vill väldigt gärna komma tillbaka till bloggen med ny energi och ny kraft. Jag måste bara orka med mig själv först också.

Jag får ta allt i min takt, det är så det är att vara vårtrött. Jag har så här med vårtrötthet varje år, det blir ett bakslag som gör att allt rinner över, jag blir mer trött och så vidare.

Lovar inget om någonting, men det jag kan lova är att jag kommer åter när jag känner mig piggare och tills vidare uppdaterar jag lite såhär sporadiskt till er med jämna mellanrum.

Ta hand om dig!

Gillar

Kommentarer