Skönt att jag lämnat personen bakom mig

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig. Trött är jag dock och skulle vilja sova bort dagen.

Tänker på en person i min närhet som har svikit mig gång på gång, vilken jag inte alls längre vill ha kontakt med. Har trott att jag skulle behöva hålla ihop allt och berätta saker för personen hela tiden. När man sedan gång på annan blir sårad av ord, då är det skönt att kunna bryta. Jag har blivit sårad med ord i flera år, men inte kunnat släppa och låta bli att höra av mig till personen. Skönt att bryta med personer i närheten som sårar med ord och inte egentligen bryr sig eller så. Jag mår mycket bättre nu och känner mig mer glad. Jag tog beslutet att låta bli att höra av mig på riktigt, när andra personer fick ta skit från personen och då inte bara via ord, inte heller via våld eller så.

Om man mår bättre utan den här personen i sin närhet, hur kan man då gå tillbaka till att ringa för att prata med personen flera gånger om dagen? Jag förstår inte hur jag kunnat vara så dum att jag hört av mig om och om igen. Så skönt att slippa en del personer i sin närhet att ha att göra med. Skönt att kunna släppa och gå vidare, vad än det gäller. Personer som sårar med ord behöver man inte ha i sin närhet, det suger mer än det ger.

Jag har funderat på allt det här. Om jag ska vara en bra moster för min systers barn, så behöver jag göra mig av med saker som inte är bra för mig och då menar jag just den här personen i min närhet som sårar med ord. Jag går inte in på allt i detalj som hänt, det är privat på något vis.

Varför stod jag ut i flera år med att tro att jag behöver hålla ihop och ringa personen, även om folk sagt åt mig att jag inte behöver. Nästan bara jag som ringde. Nu får personen klara sig utan mig. Personen verkar inte vilja ändra sig, har fått chans på chans och inte ändrat sig. Personen anser att den aldrig g��r fel, att det är alla andra det är fel på. Skönt att inse att jag inte behöver finnas för personen, att jag insett att världen inte går under om jag och personen inte har kontakt.

Tog beslut på riktigt i slutet av sommaren. Ringde en gång till för någon månad sedan, men personen var samma som alltid. Det är alla andra det är fel på och personen anser sig vara felfri, som alltid. Nej, jag har gjort rätt beslut att låta bli personen. Jag mår så mycket bättre. Bara några tankar hit och dit ibland, men inte så att jag skulle behöva ringa dit för att snacka. Vi ses ju heller inte fast vi bor i näheten och personen kan ta sig till mig och jag till personen.

Har även blockat personen, så det inte går för den att ta kontakt med mig. Nya portkoden får personen inte heller från mig. Jag har gjort mitt val, det är så det är. Det var bättre mellan personen och mig då jag var barn.

Hoppas att du får en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar