Skänkt en gåva

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Det här är inget samarbete eller någonting alls, så att du vet.

Ingen har väl missat att Rysslands president Vladimir Putin är sjuk i huvudet? Jag tror nog inte det.

Jag blir ledsen när jag tänker på allt som händer i Ukraina nu för tiden, alla barn som blir utsatta och far illa, alla bombningar, all död, familjer som flyr hemlandet. Allt är ett enda kaos.

Det är hemskt ledsamt och tragisk det som händer. Vi har det så bra här i Sverige, med vår yttrandefrihet, att kunna vara vilka vi vill, älska vem man vill även av samma kön. Vi som är födda och uppvuxna i landet Sverige har aldrig varit med om krig, bomber och oroligheter inom landets gränser. Vi vet ärligt inte hur bra vi har det.

#fuckputin. Vad gör jag själv? Vad har jag kunnat bidra med för att hjälpa? Jag har gjort och gör det jag kan, nämligen swichar ett bidrag som kan vara en liten tröst på vägen mot ett drägligare liv.

Med anledning av den ryska invasionen av Ukraina så startar Svenska Fotbollförbundet, Föreningen Svensk Elitfotboll, Elitfotboll Dam, Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) och alla elitklubbar i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Superettan och Elitettan en insamling till förmån för alla krigsoffer i Ukraina.

Swisha en gåva till UNHCR på 123 129 50 21 om du vill vara med och bidra för att hjälpa folket i Ukraina. ❤ Läs mer här.

Ta hand om dig och de dina, visa att du finns och bryr dig. Ring upp den där gamla vännen eller släktingen du tänkt ringa men inte gjort. Skicka ett meddelande på sociala medier eller ett sms, bara för att fråga hur personen mår. Det finns faktiskt folk som är rädda, oroliga, har släkt eller vänner med familjer som just nu flyr Ukraina utan att veta om/när de får komma åter. De kanske aldrig mer kan återvända och tvingas flytta till något annat land.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar