Ska umgås med en vän

Hallå där ute i den berömda holken. Även om jag inte jobbar någonting just nu, så är jag glad över att det snart är helg.

Idag kommer jag att umgås med min fina kompis Cattis. Vi tänkte äta middag ihop och se på någon film. Det kommer att bli trevligt, eftersom det var hur längesedan som helst jag umgicks med henne såhär, senast i somras. Det är ju en evighet sedan om man ser det så. Idag blir det äntligen av att träffas, efter initiativ från mig.

Bara så att du vet, så gör jag ingenting som kan äventyra varken min eller Cattis hälsa. Jag vet vad jag ger mig in på i detta och ja, jag lovar att hålla avstånd. Du behöver inte vara orolig vad gäller att umgås med henne och pandemin.

Jag har ingen bättre bild att komma med känner jag och då får det bli en bild jag fotade i julas, från min julgran. Jag var inte nöjd när jag fotade bilden men så kan det vara ibland. Med filter och redigering i mobilen, så blev bilden helt okej.

Vi hörs kanske senare eller imorgon, beror på hur jag känner när Cattis har dragit hem ikväll och vad klockan är också.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #mobilbilder #mobilfoto #mobilekvalitet #julgran #julgranspynt

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Hoppas att du får en toppendag med din vän. ❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hoppas jag med. Om hon nu tar sig hit, pga snön som vräker ner 🥰

nouw.com/mynameisjossan