Ska man behöva byta telefonmärke?

Nu när jag kom hem från jobbet, så tog jag mig tid att skriva ett mail till Samsung. Saken är bara den att det inte är så lätt som man kan tro att kunna skicka ett stackars mail. För det första via hemsidan var man tvungen att ha serienumret till mobilen, vilket ska sitta under batteriet. Bakstycket är fastklistrat, så jag kommer inte åt den delen av telefonen. Jag fick gå in på att chatta live med någon supportagent eller vad det heter. Jag kunde därifrån maila, vilket kändes rätt bra. Jag var nummer 8-9 kön och kände att jag inte ville chatta live. Jag valde då att skicka det där stackars mailet, när jag insåg att man kunde göra det sådär. Hade ju i alla fall inte på grund av min diagnos velat chatta med supportern.

Såhär skrev jag till supporten!

Hej!

Jag har ett problem med tre av mina senaste telefonmodeller, S6, S7 Edge och nu S9 plus.

Problemet är att tangentbordet har bränt in i displayen. Kollar man på ljusa bilder i telefonen, så ser man att det är konturer av ett tangentbord som bränt in. Har en kompis som säger att man aldrig får ha full ljusstyrka på displayen, eftersom att då kan det bränna in saker i displayen som fastnar där.

Är det på grund av att jag har högsta ljusstyrkan i telefonen, som det bränner in i displayen? Ska man aldrig någonsin kunna ha högsta ljusstyrkan i telefonen? Jag har jämt högsta ljusstyrkan. Min pappa som har en S5 Active har alltid haft högsta ljusstyrkan och det har aldrig bränt in någonting i hans mobil.

Mvh Josephine

  • Tankar
  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer